Alice & Tove
Vi är två glada tjejer på 14 år som är bosatta i Katrineholm. Skrattar konstant och på fritiden spelar vi innebandy tillsammans, och på sommaren är det fotboll för Toves del. I bloggen kommer vi dela med oss av våran vardag tillsammans, och lite smått och gott. Kram Alice och Tove

Ooooh ååååh ooooh

Rubriken efter viva la vida som jag i skrivande stund lyssnar på. Great, så great

Massa spännande har hänt, eller ah. Två saker. 

Shopping & färgat håret

Ebba hjälpte mig idag med den nya hårfärgen jag bestämde mig för i måndags. Så nu är jag ljusbrun. Again. Svårt att bestäma mig, men nu trivs jag som fisken i vattnet i alla fall! haha va?
 
Nej men jag blev jätte nöjd, ny färg, ny energi känns det som. Helt plötsligt blev jag bara på bra humör igen! suuper! Eller huur?

Är mycket gladare och piggare nu än vad jag var för cirka en vecka sen kanske. Då jag var lite nere och trött typ. Vänder snabbt. Ne men det är väll great tycker jag när man bara kan vara glad utan anledning, allt blir så mycket lättare då!
ryggen rak.

Har nyss klickat hem lite nytt till garderoben. Från dom presentkort som jag fick på julen. En ljusblå skjorta med ljusrosa insida, och en sweater med knappar i ryggen nere vid svanken. Svårt att förklara, men den var jätte fin! Och dom kommer att bli såå snygga tillsamans! Även ett par jättefina trosor kom med! :-) 

Ska nu skynda mig till tv:n och se det näst näst sista programmet av paradise hotel. Spännande..Aina måste vinna.

Puss friendos


Färgen får ni se en annan dag, hehe, to dark in here, I can't hear you